Συνάντηση Δένδια με Αβραμόπουλο με φόντο τη συμφωνία επανεισδοχής μεταναστών

Τα θέματα που συναντήθηκαν μεταξύ των δύο ανδρών


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13:18
26/07/2019
Συνάντηση Δένδια με Αβραμόπουλο με φόντο τη συμφωνία επανεισδοχής μεταναστών
loading

Συνάντηση μιας ώρας είχαν σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, με τον Ευρωπαίο επίτροπο, αρμόδιο για θέματα Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Ο κ. Δένδιας υποδέχθηκε στις 11:00 τον κ. Αβραμόπουλο στο υπουργείο Εξωτερικών. «Χαίρομαι πολύ που συναντιόμαστε σε έναν χώρο γνώριμο για μένα. Σου εύχομαι από την καρδιά μου καλή επιτυχία, σε πολύ ενδιαφέροντες καιρούς και σε καλά χέρια», είπε ο Ευρωπαίος επίτροπος απευθυνόμενος στον υπουργό.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο επίκεντρο της φιλικής και εθιμοτυπικής συνάντησης βρέθηκαν η διαχείριση του μεταναστευτικού, η διασυνοριακή συνεργασία για τη μετανάστευση, η διαχείριση των συνόρων και η επιχειρησιακή στήριξη της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής (EBCGA) στην Ελλάδα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με φόντο την απόφαση της Τουρκίας να αναστείλει τη συμφωνία επανεισδοχής με την Ε.Ε. και την απάντηση της Κομισιόν.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα συναντηθεί με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη.

* Οι φωτογραφίες είναι από τον λογαριασμό του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει