Τρία αυτοκίνητα με κούτες χρειάστηκε να γεμίσουν προκειμένου να παραλάβουν τα έγγραφα και τα προσωπικά αντικείμενα που είχε στο γραφείο του ο απερχόμενος Ε’ αντιπρόεδρος της Βουλής και μέχρι πρότινος βουλευτής Δωδεκανήσων του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Κρεμαστινός.

Ο φωτογραφικός φακός του newsbeast.gr εντόπισε τους συνεργάτες του την ώρα που φόρτωναν τις κούτες στα οχήματα που είχαν σταθμεύσει στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου. Μια από τις κούτες μάλιστα έγραφε απ’ έξω «Εξεταστική για την Υγεία» και προφανώς πρόκειται για σχετικό υλικό.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Κρεμαστινός είχε καταθέσει στα μέσα Φεβρουαρίου του 2018 ως μάρτυρας στην Εξεταστική Επιτροπή για τη διερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της Υγείας κατά τα έτη 1997 – 2014.

Ο 77χρονος καθηγητής καρδιολογίας δεν κατάφερε να επανεκλεγεί και όπως δήλωσε ο ίδιος δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια των Δωδεκανήσων, αφού «ορισμένοι κομματικοί παράγοντες δεν με σεβάστηκαν και με εξέβριζαν μέσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης».