Στις 18 Ιουλίου η εκλογή του νέου προέδρου της Βουλής

H Νέα Δημοκρατία έχει προτείνει τον Κώστα Τασούλα


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11:30
12/07/2019
Στις 18 Ιουλίου η εκλογή του νέου προέδρου της Βουλής
1
loading

Στις 18 Ιουλίου θα γίνει η ψηφοφορία για τον νέο πρόεδρο της Βουλής, θέση για την οποία η Νέα Δημοκρατία έχει προτείνει τον Κώστα Τασούλα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για το θέμα και στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, το πρωί της Τετάρτης, στη Βουλή.

«Δεν έκρυψα προεκλογικά τη φιλοδοξία μου η κυβέρνηση να λειτουργήσει ως καλοκουρδισμένη μηχανή. Ο πρώτος ο οποίος αξιολογείται διαρκώς από τους πολίτες είμαι εγώ. Η Βουλή θα λειτουργήσει όλο το καλοκαίρι. Στις 17 ορκιζόμαστε, στις 18 η Βουλή θα ψηφίσει τον Κώστα Τασούλα ως πρόεδρό της. Στις 20-22 Ιουλίου θα γίνουν προγραμματικές δηλώσεις», είπε ο πρωθυπουργός στους υπουργούς του.

Στις 22 Ιουλίου θα γίνει η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση που θα επιλέξουν τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης κατά τη ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής.

Είθισται ο εκάστοτε πρόεδρος της Βουλής να συγκεντρώνει σημαντικά μεγαλύτερο αριθμό ψήφων από τη δύναμη του κόμματος που τον προτείνει.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
 1. avatar gkagkarin.blogspot.com

  Οταν ο νέος πρόεδρος της Βουλής αγόρευε κατά κομμουνιστή… δικτάτορα Μπελογιάννη
  Ο νέος πρόεδρος της Βουλής, όπως ανακοίνωσε ο Κυρ.Μητσοτάκης, θα είναι σε λίγες μέρες ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Κ.Τασούλας.Το πρόσωπο που επελέγη εκπέμπει έναν πρώτης τάξεως συμβολισμό του τι εννοεί ο νέος πρωθυπουργός με τη φράση “είμαστε κυβέρνηση όλων των Ελλήνων”…

  Εξηγούμαστε:
  Η ΝΔ προ διετίας είχε ακολουθήσει κατά γράμμα τις τότε συμβουλές της «Καθημερινής», η οποία ωρυόταν ακόμα και έναντι του φαρισαισμού του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης για την δολοφονία, την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη. Ετσι μετά το μάλωμα της “Καθημερινής” που είχε προηγηθεί, τη σκυτάλη είχε παραλάβει ο βουλευτής της ΝΔ,ο Κώστας Τασούλας, που επίσης είχε μιλήσει για τον Νίκο Μπελογιάννη.
  ....
  https://gkagkarin.blogspot.com/2019/07/blog-post_93.html

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει