Η απερχόμενη πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Τερέζα Μέι έδωσε τα συγχαρητήριά της στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στις Βουλευτικές εκλογές.

Η κ. Μέι με ένα ποστάρισμα στο Twitter θέλησε να μεταφέρει τα συγχαρητήριά της στον νέο πρωθυπουργό, τονίζοντας πως οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να έχουν μια αγαστή συνεργασία σε θέματα ασφάλειας, και εμπορίου.

«Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία για την εκλογική τους νίκη. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι έτοιμο όπως πάντα να δυναμώσει ακόμη περισσότερο τη συνεργασία του με την Ελλάδα στην ασφάλεια, στο εμπόριο και τις επενδύσεις, αλλά και τις σχέσεις των δύο λαών».

Τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών

Εθνικές Εκλογές 2019: Οι πολίτες ψήφισαν την Κυριακή 7 Ιουλίου για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο και το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο αποτέλεσμα της κάλπης και τους σταυρούς που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι.

Ποια πολιτική δύναμη θα αναδειχθεί πρώτη στις βουλευτικές εκλογές 2019; Θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία; Πώς θα διαμορφωθεί η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πόσα κόμματα θα κατορθώσουν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον το 3% των ψήφων για να μπορέσουν να εκλέξουν βουλευτή και να μπουν στη Βουλή;

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το newsbeast.gr -όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια- καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τη ροή των αποτελεσμάτων και τις αντιδράσεις νικητών και ηττημένων!

Δείτε τους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες: τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 2019

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.