Χατζηδάκης: Έβλεπα ανθρώπους που μου έλεγαν «ήμουν ΠΑΣΟΚ ή ΚΚΕ Εσωτερικού και ψήφισα πρώτη φορά ΝΔ»

«Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, σεμνοί και αποτελεσματικοί»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19:22
07/07/2019
Χατζηδάκης: Έβλεπα ανθρώπους που μου έλεγαν «ήμουν ΠΑΣΟΚ ή ΚΚΕ Εσωτερικού και ψήφισα πρώτη φορά ΝΔ»
3
loading

Το αποτέλεσμα του exit poll σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, με τοποθέτησή του στο πάνελ του Alpha.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, «σε διάφορες περιοχές που είμαι υποψήφιος, στον βόρειο τομέα της Αθήνας, έβλεπα ανθρώπους που μου έλεγαν ότι «ήμουν και ψήφισα για πρώτη φορά ΝΔ, ή ήμουν ΚΚΕ Εσωτερικού και ψήφισα ΝΔ». Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, σεμνοί και αποτελεσματικοί».

Όσον αφορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ρόλο που έπαιξε για την επιτυχία αυτή, σχολίασε: «Ο αρχηγός σηκώνει το μεγάλο βάρος και δίνει το στίγμα του. Φανταστείτε τι θα λεγόταν εάν ήταν αρνητικό το αποτέλεσμα. Δεν έγινε τυχαία αυτό, ότι έφυγαν οι ψήφοι από τον ΣΥΡΙΖΑ και ήρθαν στη Νέα Δημοκρατία και δεν πήγαν σε άλλα κόμματα».

Αποτελέσματα Εθνικών εκλογών 2019

Εθνικές Εκλογές 2019: Οι πολίτες ψήφισαν την Κυριακή 7 Ιουλίου για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο και το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο αποτέλεσμα της κάλπης και τους σταυρούς που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι.

Ποια πολιτική δύναμη θα αναδειχθεί πρώτη στις βουλευτικές εκλογές 2019; Θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία; Πώς θα διαμορφωθεί η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πόσα κόμματα θα κατορθώσουν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον το 3% των ψήφων για να μπορέσουν να εκλέξουν βουλευτή και να μπουν στη Βουλή;

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το newsbeast.gr -όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια- καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τη ροή των αποτελεσμάτων και τις αντιδράσεις νικητών και ηττημένων!

Δείτε τους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες: τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 2019

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Μιχαηλίδης

    Ψέματα λέει! Ο ΣΥΡΙΖΑ κράτησε ακέραιες τις δυνάμεις του αυξάνει μάλιστα τα ποσοστά του από τις ευρωεκλογές!

  2. avatar Kritongr

    Τι ελπίδα να έχει αυτός ο τόπος με έναν Κωστή σε κυβέρνηση?

  3. avatar Χαχα

    Πρώτη φορα .... γιατι ειναι (...)

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει