«Εμείς δεν ψάχνουμε μέλη του κόμματος, ψάχνουμε ευσυνείδητους πολίτες που θα στηρίξουν την προσπάθειά μας για να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της, ισχυρή και αυτοδύναμη», δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, στον ρ/σ «Alpha News 106.2» και την δημοσιογράφο κ. Ελένη Βασιλάκη.

«Από την επόμενη μέρα σχηματισμού κυβέρνησης η Νέα Δημοκρατία θα παράγει έργο και θα κάνει πράξη της δεσμεύσεις της. Τρία νομοσχέδια θα τρέξουν άμεσα: το πρώτο, ένα ευέλικτο κυβερνητικό σχήμα και μια αρχική ανασυγκρότηση της δημόσιας διοίκησης, δεύτερον, μείωση των φόρων, και το τρίτο αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση. Πρόκειται για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει στη διοίκηση δήμων και περιφερειών από την εφαρμογή της απλής αναλογικής», σημείωσε ακόμη ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη, «μέχρι και την τελευταία στιγμή θα συνεχίζουμε να επικοινωνούμε τον λόγο μας και το πρόγραμμα μας στους πολίτες. Και χαίρομαι ιδιαίτερα για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Ηράκλειο, ένα ανταγωνιστικό και αξιόλογο ψηφοδέλτιο, μια ομάδα που βάζει γκολ. Και ας κερδίσει ο καλύτερος, ο πιο εργατικός».

«Υπάρχει πίστη, αντίληψη, και εργατικότητα, στην ΝΔ, και τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και εγώ θα κάνουμε την Κρήτη προτεραιότητα, θα αφήσουμε την δική μας σφραγίδα στον τόπο μας. Για τον λόγο αυτό, ζητώ έναν από τους τρεις σταυρούς προτίμησης. Ζητώ τη στήριξη των συμπολιτών μου για ένα Ηράκλειο δυνατό!», τόνισε.

«Είναι ωραίο πράγμα να βλέπεις την δουλειά σου να αποδίδει καρπούς. Και χαίρομαι για την πορεία που είχα ως τώρα, και ως Γραμματέας του Κόμματος και ως Βουλευτής Ηρακλείου. Γι’ αυτό επέλεξα να είμαι ξανά υποψήφιος εδώ και να διεκδικώ την ψήφο εμπιστοσύνης των συμπολιτών μου. Συνεχίζω με σκληρή δουλειά και μετριοπάθεια, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες. Κανείς δεν είναι δεδομένος και κανείς δεν είναι εκλεγμένος», δήλωσε επίσης ο κ. Αυγενάκης.