«Στο κινητό έχω ήχο κλήσης το paradise city των Guns n Roses. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω ζωντανά αυτό το συγκρότημα live που είναι από τα μεγάλα ροκ γκρουπ»,  μια διαφορετική συνέντευξη από αυτή που έχουμε συνηθίσει έδωσε ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2night Show στον ANT1.

«Στις ΗΠΑ για παράδειγμα δε νοείται πρόεδρος ή υποψήφιος πρόεδρος να μην πηγαίνει σε late night εκπομπή και είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ απόψε» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε μιλώντας για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές: «Τις τύχες μας τις διαμορφώνουμε συμμετέχοντας στις εκλογές. Ακόμα και τώρα που είναι στις 7 Ιουλίου, και απευθύνομαι στους νέους, πρώτα πάμε για μπάνιο και μετά ψηφίζουμε. Ή πρώτα ψηφίζουμε και μετά πηγαίνουμε για μπάνιο. Αυτό που ζήσαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι αυτό που θα έλεγε η νεολαία το… τερμάτισε το ψέμα»!

«Δυστυχώς πολλοί εγκατέλειψαν το πλοίο και έφυγαν. Στόχος μας είναι να επιστρέψουν ή τουλάχιστον να μείνουν στο εξωτερικό από επιλογή τους και όχι επειδή δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν» ανέφερε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και συμπλήρωσε: «Στο εξωτερικό έμεινα συνολικά 10 χρόνια. Επτά για να σπουδάσω και τρία για να δουλέψω σε μια τράπεζα και μια μεγάλη εταιρεία συμβούλων. Όταν επέστρεψα δούλεψα στον τομέα των νεοφυών επιχειρήσεων. Κάτι που τότε ήταν κάτι εντελώς νέο. Κάτι που ευτυχώς άλλαξε πλέον».

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για τα τατουάζ: «Σκέφτηκα να κάνω τατουάζ. Σε άλλες εποχές. Πριν γίνει της μόδας αλλά τελικά δεν έκανα. Με ρώτησε ο γιος μου, όμως και αυτό που του είπα είναι να το σκεφτεί καλά και κυρίως να σκεφτεί πως θα είναι μετά από 30 χρόνια. Αν έκανα νομίζω πως ήταν κάτι που θα είχε σχέση με τα παιδιά μου».

Τέλος, μίλησε και για την απώλεια των γονιών του: «Μπορεί οι γονείς μου να έφυγαν νωρίς αλλά τουλάχιστον πρόλαβε να με δει αρχηγό της ΝΔ. Στην αρχή δεν ήθελε να ασχοληθώ με την πολιτική. Το όνομα είναι ένα πλεονέκτημα. Ένα διαβατήριο. Στην αρχή. Γιατί μετά μπορεί και να είναι πρόβλημα».