Ένας ιδιαίτερα έντονος διάλογος με «καυτές» ατάκες συνέβη το πρωί της Τρίτης στον αέρα της ΕΡΤ μεταξύ του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη.

Οι τόνοι  ανέβηκαν όταν κ. Αρβανίτης διαμαρτυρήθηκε ότι ο συνομιλητής του τον διέκοψε, με τον κ. Παπαδημητρίου να λέει «εγώ έχω αρχίσει να νυστάζω με το αφήγημα σας». «Είναι η έπαρση της δύναμης του ιδιοκτήτη σας και του πολιτικού σας προϊσταμένου. Εγώ αυτό δεν θα το ανεχτώ», του απάντησε ο κ. Αρβανίτης.

«Άμα δεν το ανέχεστε μπορείτε να φύγετε», ανταπάντησε ο κ. Παπαδημητρίου, με την ένταση στο στούντιο να ανεβαίνει.

Εκείνη τη στιγμή, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ επιχείρησαν να παρέμβουν προκειμένου η συζήτηση να συνεχιστεί, καλώντας τον κ. Παπαδημητρίου να αφήσει τον συνομιλητή του «να ολοκληρώσει».

«Τι να ολοκληρώσει; Δεν κάνουμε σεξ, μια πολιτική συζήτηση κάνουμε», σχολίασε ο κ. Παπαδημητρίου.

Το απόσπασμα πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης γράφοντας ότι:

«“Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω, αλλά δεν θα τελειώσει ποτέ κι εγώ έχω αρχίσει ήδη να νυστάζω”, “Αν δεν ανέχεστε να σας διακόπτω να φύγετε” και “Τι να ολοκληρώσει, δεν κάνουμε σεξ”, σίγουρα δεν δείχνουν πολιτικό πολιτισμό, πόσο μάλλον τηλεοπτικό σεβασμό απέναντι στον οποιονδήποτε».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.