Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι υπάρχουν πολλοί δήμαρχοι «εν ενεργεία που κλέβουν το δημόσιο», μάλιστα από όλες τις πολιτικές παρατάξεις, σχολιάζοντας την υπόθεση Παπαγεωργόπουλου χωρίς πάντως να διευκρινίσει γιατί αφού το ξέρει δεν εκάνε τίποτα τόσες δεκαετίες ως κυβερνητικό στέλεχος, τόνισε μιλώντας στη ΝΕΤ.

Ο πρώην υπουργός διευκρίνισε μάλιστα ότι αναφέρεται στην εκλογική του περιφέρεια και δήλωσε στη διάθεση του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει στοιχεία.

«Είμαι βουλευτής 32 χρόνια και ξέρω τι γίνεται στα ταμεία των δήμων που συγκροτούν την περιοχή μου» τόνισε.

Όσον αφορά τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πάγκαλος παρομοίασε τον Ε. Βενιζέλο με τη γάτα Cheshire από την «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων».

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μιλώντας στη ΝΕΤ όταν ρωτήθηκε για τη δήλωση του προέδρου του κόμματος, ότι το ΠΑΣΟΚ είναι γάτα επτάψυχη, υπογράμμισε ότι αν και δεν το έχει πει στον Ευ. Βενιζέλο, θα το πει δημοσίως, ότι του θυμίζει τη γάτα Cheshire από την «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων»…

Πάντως είπε ότι μάλλον ισχύει αυτό που είπε ο πρόεδρος του κόμματος και το ΠΑΣΟΚ είναι επτάψυχη γάτα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Δια της άρνησης της πραγματικότητας δεν υπάρχει πρόοδος. Είμαστε πολιτικά και οργανωτικά καθυστερημένοι. Η σάρα και η μάρα βγήκαν βουλευτές».