«Το ΚΚΕ δεν σταμάτησε ποτέ τους αγώνες. Πιστεύουμε ότι ακόμα αυτό που λέμε αντεπίθεση σχεδιασμένη με κλιμάκωση δεν την έχει επιτύχει ο εργαζόμενος λαός», τόνισε η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

«Η μεγάλη πλειοψηφία των αγροτών που είναι μικροϊδιοκτήτες χρησιμοποίησαν τις επιδοτήσεις και ανέβηκε βεβαίως η παραγωγικότητα της αγροτικής παραγωγής», πρόσθεσε η κ. Παπαρήγα, σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις, τα αιτήματα και τις απαιτήσεις των αγροτών.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι «με τις επιδοτήσεις, με την παραπλάνηση, με τα επιδόματα βελτίωσαν τη θέση τους και πίστεψαν ότι αυτό θα γίνει αιώνια».

«Σε συνθήκες της κρίσης ο λαός πρέπει όχι απλώς να ξεπεράσει το φόβο αλλά πρέπει να παλέψει για ριζική ανατροπή. Όχι για την αλλαγή μίας κυβέρνησης», τόνισε ο κ. Παπαρήγα, προειδοποιώντας ότι «όταν γίνεται κίνημα μπαίνουμε κι άλλες δυνάμεις για να το εκτροχιάσουν».

Η γ.γ. του ΚΚΕ ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «πάρα πολλοί άνθρωποι που δεν ψηφίζουν το κόμμα καταλαβαίνουν ότι υπάρχει άλλος δρόμος, αλλά αυτό τον άλλο δρόμο δεν θα τον φέρει κανένας Μεσσίας», ενώ επανέλαβε τις θέσεις του κόμματος για έξοδο από την Ε.Ε. και λαϊκή περιουσία του πλούτου.

«Άλλη εξουσία όχι άλλη κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά.