Υπέρ της δημοσίευσης των πρακτικών, αλλά κατά της βιντεοσκόπησης των συνεδριάσεων της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, τάσσεται ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Φαντάσου να είχαμε βιντεοσκόπηση χθες και να έβλεπε ο κόσμος τη σκηνή που σπάει το δάχτυλό του ο άνθρωπος (ο
κ. Καπερνάρος). Θα γελούσε η υφήλιος για 70 χρόνια», σημείωσε σε δηλώσεις του ο βουλευτής της ΝΔ.

Σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Β. Καπερνάρου, ο οποίος έκανε λόγο για διαφορετική μεταχείριση των βουλευτών της ΝΔ, έναντι εκείνων της αντιπολίτευσης, από τον Χρ. Μαρκογιαννάκη, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Εγώ δεν τα ανέχομαι αυτά που λέει ο κ. Καπερνάρος. Δεν υπάρχει καμία προσπάθεια συγκάλυψης. Μόνοι μας είπαμε ότι όταν ο μάρτυρας είναι σημαντικός, όπως ο κ. Πλασκοβίτης. Άρα, πού τον εμποδίσαμε να κάνει κάποια ερώτηση; Αφού του έκανε ερωτήσεις για μιάμιση ώρα. Μένω έκπληκτος με αυτά που λέει».

«Την κούραση που αισθάνομαι σήμερα, μετά από μια βδομάδα Προανακριτικής, δεν την έχω αισθανθεί ξανά. Αν μου έδινες 100.000 ευρώ, δεν θα πήγαινα να κάνω αυτή τη δουλειά», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Αν είχαμε βγάλει πρόεδρο την κυρία Κωνσταντοπούλου, θα μας είχε κλείσει όλους φυλακή. Το όνειρό της είναι αυτό. Είναι γεννημένη εισαγγελεύς η γυναίκα, δεν ξέρω γιατί έγινε βουλευτής ή δικηγόρος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.