Εξεταστική για την πορεία της χώρας προς το μνημόνιο ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με αφορμή και τις δηλώσεις του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδου.

Μιλώντας στον Alpha 9,89, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε λόγο για σχεδιασμό να μπει η χώρα στον μηχανισμό στήριξης και κάλεσε τον πρωθυπουργό να τηρήσει την προεκλογική του δέσμευση.

Για την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στο «Mall» ο κ. Καμμένος δήλωσε «ανησυχούμε, υπάρχει μια κλιμάκωση της βίας, η οποία όμως, κατά τη γνώμη μου, γίνεται από οργανωμένα κέντρα».

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «λανθασμένη την επίθεση της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη», αναφορικά με τη διένεξη Δένδια – δικαστικών και πρόσθεσε «ο διαχωρισμός των εξουσιών προστατεύει τη Δημοκρατία. Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να φύγει η Δικαιοσύνη μακριά από την πολιτική».

Τέλος, υπεραμύνθηκε του δικαιώματος των εργαζόμενων του Μετρό στην απεργία λέγοντας χαρακτηριστικά «σ’ αυτούς τους εργαζόμενους (στα ΜΜΜ) έφτασε σχεδόν στο μισό ο μισθός τους, θα τους αρνηθούμε το δικαίωμα να κάνουν απεργία»;