Η απόφαση του Παναγιώτη Κουρουμπλή να φωτογραφηθεί μαζί με τον μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο και να ανεβάσει τις φωτογραφίες στα social media φαίνεται πως προκάλεσε δυσαρέσκεια.

Στο μήνυμά του στο Twitter ο κ. Κουρουμπλής έγραφε: «Στο πλαίσιο της περιοδείας μου στην Αχαΐα, επισκέφθηκα το Αγάπης Μέλαθρον “O Άγιος Χαράλαμπος”, το ίδρυμα αγάπης και προστασίας ηλικιωμένων στο Αίγιο, όπου με υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος».

Η ανάρτησή του αυτή που συνοδευόταν από δύο φωτογραφίες προκάλεσε την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα, η οποία μέσω Facebook σχολίασε: «Συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ πάρτε θέση επιτέλους. Ο Κουρουμπλής ξέρουμε ποιος είναι, αλλά εκεί στο κόμμα σοβαρά τώρα; Ποζάρει με τον Αμβρόσιο, τον “φτύστε τους ομοφυλόφιλους” Αμβρόσιο, τον χρυσαυγίτη χουντικό Αμβρόσιο και είναι απλά Πέμπτη;

Μαζέψτε τον επιτέλους, πείτε κάτι, τοποθετηθείτε, καταδικάστε τη στάση του, διαχωρίστε τη δική σας. Η σιωπή ξέρετε δεν είναι πάντα χρυσός κάποιες φορές είναι απλώς ξεφτίλα».

Σημειώνεται πως η ανάρτηση του κ. Κουρουμπλή κατέβηκε τελικά από το Twitter.