Οι 229 υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη

Έξι στους δέκα συμμετέχουν πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
20:08
18/03/2019
Οι 229 υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη
7
loading

Ένα πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό ψηφοδέλτιο παρουσίασε απόψε ο Κώστας Μπακογιάννης σε μεγάλη ανοικτή εκδήλωση στο Μετς.

Ο συνδυασμός «Αθήνα Ψηλά» περιλαμβάνει 229 πρόσωπα τα οποία προέρχονται από πολλούς διαφορετικούς πολιτικούς και κομματικούς χώρους. Περίπου το 60% των υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων παίρνουν για πρώτη φορά μέρος στην εκλογική διαδικασία διεκδίκησης της ψήφου των Αθηναίων. Παράλληλα, δε λείπουν στελέχη τα οποία έχουν σημαντική εμπειρία στον Δήμο, αφού τον έχουν υπηρετήσει και συνεχίζουν να το κάνουν μέχρι και σήμερα. Είναι αξιοσημείωτο μάλιστα ότι προέρχονται από αρκετές διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις οι οποίες στις προηγούμενες εκλογές ήταν αντίπαλες μεταξύ τους.

Τόσο οι υποψήφιοι Δημοτικοί όσο και οι υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι εκπροσωπούν όλο το εύρος των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων, έτσι ώστε σε κάθε επίπεδο διοίκησης του Δήμου να έχουν λόγο και ρόλο όλοι οι δημότες της Αθήνας. Είναι πρόσωπα με ξεχωριστές αναφορές και μάχες, καθένας για την κοινωνική αλλά και επαγγελματική ομάδα του αλλά και για την γειτονιά της Αθήνας στην οποία μένει ή εργάζεται.

Εκτός από την συγκρότηση του συνδυασμού για το Δημοτικό Συμβούλιο, ιδιαίτερη σημασία δόθηκε και στην εκπροσώπηση των επτά Δημοτικών Κοινοτήτων, που σύμφωνα με τον Κώστα Μπακογιάννη αποτελούν επτά μικρότερους ξεχωριστούς Δήμους. Γι’ αυτό το λόγο θα παρουσιαστούν σύντομα επτά ξεχωριστά προγράμματα με αποκέντρωση μέσων, πόρων και αρμοδιοτήτων, για καθεμιά από τις Δημοτικές Κοινότητες

«Οι Δημοτικές Κοινότητες είναι το κύτταρο του Δήμου. Τις θέλουμε στην πρώτη γραμμή. Μαχητικές και παρεμβατικές» τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης παρουσιάζοντας τους υποψηφίους του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά». Και πρόσθεσε: «Το ψηφοδέλτιο μας συνδυάζει την σημαντική εμπειρία στην αυτοδιοίκηση με έναν αέρα δυναμικής ανανέωσης. Έξι στους δέκα υποψηφίους συμμετέχουν πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές. Είναι άνθρωποι οι οποίοι αποφάσισαν να βρεθούμε όλοι μαζί και να βάλουν τα δυνατά τους στην προσπάθειά μας να αλλάξει η εικόνα της πόλης. Είναι όμως μαζί μας και έμπειροι αυτοδιοικητικοί οι οποίοι το 2014 βρίσκονταν σε τέσσερις διαφορετικές παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας. Τότε ήταν αντίπαλοι και σήμερα ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλό της πόλης».

Τα ονόματα των 229 υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων μπορείτε να τα δείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία.

Πρώτη δημοτική κοινότητα

Δεύτερη δημοτική κοινότητα

Τρίτη δημοτική κοινότητα

Τέταρτη δημοτική κοινότητα

Πέμπτη δημοτική κοινότητα

Έκτη δημοτική κοινότητα

Έβδομη δημοτική κοινότητα

Κεντρικός Δήμος

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar tzafar1

  Έσπασαν τα τσόφλια και βγήκαν τα καινούργια επίθετα.

 2. avatar Sheep

  Ψψψσσστ ποντικοι γυριστε πισω στις τρυπες σας και σταματηστε επιτελους να γλυφετε κατουριμενες ποδιες εχετε καταντησει αηδια

 3. avatar Κόμης Δράκουλας

  Αναταν παπαταν που λένε και οι Τούρκοι.

 4. avatar αντισυριζα

  Κούλης πρωθυπουργός
  Κώστας δήμαρχος!
  Νέα δημοκρατία παντού και ο συριζα ξανά στο 3%

 5. avatar κοροιδα……

  δημοσιο αυτοι με προνομια......και ο λαος ιδιωτικο τομεα και ανασφαλεια.....

 6. avatar Λώρα από Φλώρα

  Κυριάκος δήμαρχος!

 7. avatar ολοι οι ελληνες θα γινουν πολιτικοι????

  ελεος με σας τα κορακια......ολων των κομματων

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει