Για την Πέμπτη ή την Παρασκευή αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, ενώ σε εξέλιξη είναι αυτή τη στιγμή η συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας του κόμματος.

Στην έναρξή της ο Πάνος Καμμένος είπε ότι δεν θα προβεί σε δηλώσεις πριν τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό που προσδιόρισε για την Παρασκευή το μεσημέρι.

Στον κυβερνητικό συνασπισμό επικρατεί αναβρασμός τις τελευταίες ημέρες λόγω της επικείμενης εισαγωγής της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Ολομέλεια της Βουλής. Στην ΚΟ των ΑΝΕΛ αναμένεται να σταθμιστεί η στάση του συγκυβερνώντος κόμματος εν όψει της υπερψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από τα Σκόπια.

Μάλιστα, ένα τηλεφώνημα του Αλέξη Τσίπρα στον Πάνο Καμμένο και το τετ α τετ που φαίνεται να ορίστηκε για την Παρασκευή άλλαξε τα σχέδια του προέδρου των ΑΝΕΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες, Τσίπρας και Καμμένος αναμένεται να έχουν μία συνάντηση την Παρασκευή κάτι που δρομολογεί ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

είδηση της συνάντησης των συγκυβερνητών βγήκε από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο οποίος ακύρωσε τηλεοπτική συνέντευξη, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, και ζήτησε να μεταφερθεί για την Παρασκευή.

Όπως εξήγησε ο κ. Καμμένος θα προηγηθεί, την ίδια ημέρα, δηλαδή την Παρασκευή, το «ραντεβού» με τον πρωθυπουργό, και γι’ αυτό και η συνέντευξή του θα πρέπει να δοθεί την ίδια ημέρα, μετά τη συνάντηση.