Το εμπορικό κέντρο της Κυψέλης επισκέφθηκε την Πέμπτη  ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε μια συνάντηση που, μάλλον, δύσκολα θα ξεχάσει!

Την ώρα που ο  πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας περπατούσε σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της περιοχής συναντήθηκε με μια γυναίκα η οποία είχε στο καροτσάκι το νεογέννητο αγοράκι της. Ο κ. Μητσοτάκης έσπευσε να συνομιλήσει μαζί της, ωστόσο, αυτό που ακολούθησε δεν είχε προηγούμενο.

Η γυναίκα αντέδρασε με υπερβολικό ενθουσιασμό και άρχισε να λέει πόσο φοβερός είναι! Το καλύτερο, όμως, ήρθε μερικές στιγμές αργότερα όταν αφού είχε αγκαλιάσει τον πρόεδρο της ΝΔ, αναρωτήθηκε φωναχτα: «καλέ, τι γκόμενος είσαι εσύ»;

Ο κ. Μητσοτάκης αντέδρασε μάλλον αμήχανα και ευγενικά, στρέφοντας την προσοχή του στο γιο της γυναίκας, η οποία ζήτησε να βγουν όλοι μαζί μία φωτογραφία με τον πρόεδρο της ΝΔ να μη της χαλάει το χατίρι. Και πως θα μπορούσε, άλλωστε, μετά από τέτοιο κομπλιμέντο…

Όπως ήταν αναμενόμενο το twitter σχεδόν αμέσως, με τη σύζυγο του προέδρου της ΝΔ να μπαίνει στην… εξίσωση αλλά και πολλούς πάντως να κάνουν λόγο για στημένο σκηνικό από το επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος.