Η απάντηση Καμμένου στη Βουλή για τα χρήματα από τον Σόρος

«Αναφέρθηκα στο εν λόγω άτομο, σε σχέση με συνεργασία του υπουργείου Εξωτερικών με εταιρία έκδοσης βίζα»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
17:38
07/11/2018
Η απάντηση Καμμένου στη Βουλή για τα χρήματα από τον Σόρος
6
loading

«Ουδέποτε ανέφερα ότι η κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Τ. Σόρος», αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, σε απάντηση ερώτησης από τον βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογραμμίζει ότι αναφέρθηκε στον Τ. Σόρος, σε σχέση με συνεργασία του υπουργείου Εξωτερικών με εταιρία έκδοσης βίζα, «που όμως ουδεμία σχέση έχει με την κυβέρνηση» και δηλώνει ότι δεν θα συνεχίσει την προσπάθεια ορισμένων να οικοδομήσουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας πάνω στις συγκεκριμένες αναφορές του.

Αναλυτικά η απάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας έχει ως εξής:

«Σε απάντηση σχετικής ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης με θέμα "Σχετικά με την καταγγελία του κ. Κοτζιά περί φερόμενης δήλωσής σας στο πρόσφατο Υπουργικό Συμβούλιο για δωροδοκία της Κυβέρνησης", σας γνωρίζω ότι, επειδή παρατηρώ πως τα σενάρια που διακινούνται, κατά βάση από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, μετά την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου για προφανείς λόγους αντιπερισπασμού της κοινής γνώμης, λαμβάνουν πλέον τη μορφή κοινοβουλευτικού ελέγχου, επιθυμώ να επαναλάβω και να καταστήσω σαφές ότι ουδέποτε ανέφερα ότι η κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Τ. Σόρος.

Αντιθέτως, αναφέρθηκα στο εν λόγω άτομο, σε σχέση με συνεργασία του υπουργείου Εξωτερικών με εταιρία έκδοσης βίζα, που όμως ουδεμία σχέση έχει με την κυβέρνηση.

Περαιτέρω σας παραπέμπω σε δηλώσεις παρόντων στο Υπουργικό Συμβούλιο, Υπουργών ενώ παράλληλα υπενθυμίζω ότι σε όλα τα Υπουργικά Συμβούλια τηρούνται και τα σχετικά πρακτικά.

Τέλος, θεωρώ την υπόθεση περαιωθείσα και δεν πρόκειται να συνεχίσω την προσπάθεια ορισμένων να οικοδομήσουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας πάνω στις συγκεκριμένες αναφορές μου».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Βουδας

  τους στρατιωτικους ομως τους στηριζει!!και πολλοι θα του το αναγνωριδογν και στην καλπη!!......και θα κλαιτε διαπλεκομενα καναλια!!

 2. avatar Ερώτηση μία

  #kwlotoumba
  Εργολαβία την έχεις πάρει μπουλη, την kwlotoumba

 3. avatar Θητα. Καπα.

  Δεν. Βαρεθυκες. Να. Κανεις. Κολοτουμπες

 4. avatar kyrik

  Κοίτα τι μαθαίνει κανείς. Ότι το Υπ. Εξωτερικών δεν έχει σχέση με την κυβέρνηση. Δηλαδή κ. Υπουργέ της κωλοτούμπας, αυτό το υπουργείο δεν το ελέγχει η κυβέρνηση? Που σνήκει τελικά, σν όχι στη κυβέρνηση.

 5. avatar enas kapoios

  Ποιο καλά να τρως, και να παιζεις με τα στρατιωτάκια σου, παρά να μιλάς!

 6. avatar μιλας….φωναζεις…γαυγιζεις

  κακαριζεις.....αλλαζεις θεσεις .....κανεις τουμπες....για μια καρεκλα......εξαρτημενε ελληνα προδοτη

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει