«Παρακμιακή» και «κατώτερη των στιγμών και του θέματος αλλά ευθέως ανάλογη με την ποιότητα και τις δυνατότητες των πολιτικών ταγών…», χαρακτηρίζει την εν εξελίξει συζήτηση στη Βουλή η βουλευτής Β’ Αθηνών Κατερίνα Παπακώστα, που εξαπολύει ονομαστική επίθεση κατά του Κυρ. Μητσοτάκη και της Φ. Γεννηματά.

«Γελοίος δεν γίνεται κάποιος με τις ιδιότητες που έχει, αλλά με αυτές που προσποιείται πως έχει. Η αρχηγός του ΚΙΝΑΛ προκάλεσε την συζήτηση στην Βουλή για την οικονομία και πρότεινε …ποινικοποίηση της πολιτικής, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εισέφερε…. σκανδαλολογία κι ακολούθησαν και οι υπόλοιποι μοιραίοι και άβουλοι», σημειώνει στη δήλωσή της η κ. Παπακώστα, που προσθέτει:

«Το Ν.Ε.Ο και εγώ έχουμε προτείνει την ανάγκη Εθνικού συμφώνου-Σχεδίου δράσης μετά την τυπική έξοδο από τα μνημόνια στο οποίο θα δεσμευτούμε άπαντες να εφαρμοστεί την επόμενη δεκαετία με θρησκευτική ευλάβεια, ανεξαρτήτως του νέου συσχετισμού των πολιτικών κομμάτων στην επόμενη Βουλή. Παρακμιακή η συζήτηση στην Βουλή, κατώτερη των στιγμών και του θέματος αλλά ευθέως ανάλογη με την ποιότητα και τις δυνατότητες των πολιτικών ταγών…», καταλήγει στο σχόλιό της η βουλευτής.