Πάμε σε μια πορεία για την πρωτιά, την νίκη και την αυτοδύναμη Ελλάδα, στέλνοντας μήνυμα ευθύνης, και πιστεύοντας ότι η Ελλάδα μπορεί «καλύτερα, δικαιότερα και ασφαλέστερα», ανέφερε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, στην ομιλία του στην 15η Σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος.

Ο κ. Καρχιμάκης είπε ότι όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Κινήματος, θα ριχτούν στη μάχη με πίστη αλλά και γνωρίζοντας την επιβεβλημένη ανάγκη να κερδίσουμε την αυτοδύναμη Ελλάδα.

«Η μάχη θα δοθεί εκεί έξω όπου υπάρχει φόβος, όπου υπάρχουν κοινωνικά ρήγματα, όπου υπάρχει έλλειμμα αντιπροσώπευσής μας», είπε ο κ. Καρχιμάκης, τονίζοντας ότι «εκεί θα δημιουργήσουμε μια αυθεντική σχέση με άνθρωπο, την αλήθεια και την συγκυρία».

Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ είπε ότι το Κίνημα κοιτά κατάματα τους πολίτες, έχοντας αναλάβει τις ευθύνες του για το παρελθόν με την αυτοκριτική του, ενώ αναλαμβάνει τις ευθύνες και για το μέλλον, καταθέτοντας προτάσεις.

«Οι άλλοι τι προτείνουν;», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρχιμάκης, επισημαίνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο πυλώνας για την δημοκρατική σταθερότητα για την χώρα και εγγυητής των μεταρρυθμίσεων.

«Θέλουμε τη «αυτοδύναμη Ελλάδα», γιατί δεν θέλουμε η χώρα να είναι σύμβολο της κρίσης, αλλά σύμβολο ελπίδας και προκοπής», υπογράμμισε, τέλος, ο κ. Καρχιμάκης.