Τα φώτα στην Ιπποκράτους είναι στραμμένα στη συνάντηση Βενιζέλου – Ραγκούση μετά την οποία αναμένονται εξελίξεις, ιδίως μετά τη σημερινή δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας που θέτει την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού, επιμένοντας να απέχει από την ψήφιση της τροπολογίας που αφορά την δόση του 2012 στα κόμματα από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Για υποκριτική στάση Ραγκούση κάνουν λόγο συνεργάτες του Ευ. Βενιζέλου, πολύ περισσότερο που τον θεωρούν μεταξύ των υπευθύνων για την άνοδο του χρέους του ΠΑΣΟΚ στα 150 εκατ. ευρώ αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα χειρίστηκε εν λευκώ τα πάντα ως γραμματέας και προσωπική επιλογή του Γ. Παπανδρέου.

Την ίδια στιγμή όλοι περιμένουν την απόφαση Βενιζέλόυ για το αν θα είναι ή δε θα είναι τελικά υποψήφιος ο κ. Ραγκούσης με το ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθηνών, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Και τα προβλήματα για τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ δε σταματούν εδώ καθώς σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες μπορεί να μην υπάρχουν δηλώσεις αλλά κορυφαία και μεσαία στελέχη δε συμφωνούν με την απόφαση Βενιζέλου για την επιστροφή των διαγραφέντων στα ψηφοδέλτια.