Για το θέμα της συγκυβέρνησης, την αποχώρηση Γεωργιάδη και Βορίδη, αλλά και το κόμμα του Πάνου Καμμένου «Ανεξάρτητοι Έλληνες» μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο κ. Καρατζαφέρης, αφού χαρακτήρισε τον εαυτό του «άνθρωπο του μέτρου», τόνισε ότι μπήκε στην κυβέρνηση για να συζητήσει, αλλά μόλις μπήκε… ξεστράτισαν από αυτά που είχαν αρχικά συζητηθεί. «Όταν η κυβέρνηση άρχισε να ξεστρατίζει από αυτά που συμφωνήσαμε αποχώρησα» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

«Μέχρι και μισή ώρα πριν αποχωρήσω από την κυβέρνηση, δεν γινόταν κανένας λόγος για μείωση μισθών» πρόσθεσε.

Όσον αφορά την αποχώρηση του Άδωνι Γεωργιάδη και του Μάκη Βορίδη από το κόμμα και την προσχώρησή τους στη Ν.Δ. είπε ότι είναι καθαρά θέμα επιλογής τους. «Είναι επιλογή τους από πατριώτες να γίνουν νεοφιλελεύθεροι» είπε και πρόσθεσε ότι ο ίδιος βάζει προτεραιότητα την πατρίδα του, μετά την οικογένειά του και τέλος την κομματική ιδιοτέλεια.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μίλησε λακωνικά και για το κόμμα του Πάνου Καμμένου «Ανεξάρτητοι Έλληνες». «Δεν κρίνω γιατί δεν έχω καταλάβει την ιδεολογία Καμμένου. Θα αντλήσει πελατεία από τη ΝΔ» είπε.