Δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα μέσα στο 2018 διαβεβαιώνει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα».

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος παραδέχεται ότι συνήθως οι σημαντικές αποφάσεις λαμβάνονται τα χαράματα σε κάποιο Eurogroup υπό τρομερή πίεση, ωστόσο, προσθέτει: «Έχω την αίσθηση ότι υπάρχει μια πολύ πιο αυξημένη κατανόηση -εξαιρώ, βέβαια, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης- για τις κοινωνικές και περιφερειακές ανισότητες, οι οποίες είναι η βασική αιτία της κρίσης πολιτικής αντιπροσώπευσης αλλά και της γενικότερης αίσθησης ότι η Ευρωζώνη και η ΕΕ δεν επιλύουν τα προβλήματα».

Ο κ. Τσακαλώτος επισημαίνει ότι «όπου οι αριστερές ιδέες δεν διαπερνούν τον τοίχο της σιωπής, το κενό καλύπτει η ακροδεξιά» ενώ σχετικά με τα δημοσιεύματα για διαμάχη του με το πρωθυπουργό δηλώνει: «Διασκεδάζω όταν διαβάζω για τις συγκρούσεις που έχω με τον Αλέξη Τσίπρα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.