Πρέπει να καταδικαστούν από όλα τα κόμματα οι «αθλιότητες» του Θάνου Τζήμερου απέναντι στην περιφερειακή σύμβουλο Αττικής Αλεξάνδρα Μπαλού, τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

«Οι αθλιότητες του Θ. Τζήμερου απέναντι στην Αλ. Μπαλού πρέπει να καταδικαστούν από όλα τα κόμματα. Οι αλά καρτ ευαισθησίες είναι υποκριτικές», αναφέρει, σε ανάρτησή της στο twitter, η κ. Σβίγκου.

Capture

Στις καταγγελίες που ανέφεραν ότι γρονθοκόπησε την περιφερειακή σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρα Μπάλου, ο κ. Τζήμερος απάντησε ότι «έγιναν τα ακριβώς αντίθετα, τα οποία μπορείτε να δείτε ζητώντας το βίντεο από την εταιρεία η οποία βιντεοσκοπεί, με σύμβαση με την περιφέρεια, τις συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου. Είναι πολύ επικίνδυνο να είσαι αντίπαλος του ΚΚΕ σε μια σοβιετοκρατούμενη χώρα. Αυτή τη φορά λοιπόν, όταν μου επιτέθηκαν, εγώ σηκώθηκα και τους απώθησα. Δεν χαστούκισα, δεν γρονθοκόπησα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.