Γεννηματά για συνταγματική αναθεώρηση: Ας αφήσουν τα φθηνά show και ας έρθουν στη Βουλή

«Αγνοεί επιδεικτικά και προκλητικά τις συνταγματικά προβλεπόμενες διατάξεις για την αναθεώρηση του Συντάγματος»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
17:37
06/10/2016
Γεννηματά για συνταγματική αναθεώρηση: Ας αφήσουν τα φθηνά show και ας έρθουν στη Βουλή
2
loading

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, με δήλωσή της, κατηγόρησε την κυβέρνηση για αντιπερισπασμό, επαναφέροντας το θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης στα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει.

«Δεν διστάζει να κομματικοποιήσει και αυτήν την κορυφαία διαδικασία της Δημοκρατίας μας. Αγνοεί επιδεικτικά και προκλητικά τις συνταγματικά προβλεπόμενες διατάξεις για την αναθεώρηση του Συντάγματος, που ουσιαστικά στέλνει στις καλένδες. Οι προβλεπόμενες διαδικασίες είναι πολύ συγκεκριμένες και δεσμευτικές. Ας αφήσουν τα φθηνά "show" και ας έρθουν στη Βουλή, με χειροπιαστές προτάσεις κι όχι άλλα ιδεολογήματα», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά.

Επίσης, κάλεσε τη Βουλή να αναλάβει τον διάλογο με την κοινωνία και την επιστημονική κοινότητα, σημειώνοντας: «Η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει συγκεκριμένες απόψεις και θέσεις για το Σύνταγμα. Όταν έρθει η ώρα θα είμαστε εκεί».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Rip

    Δέσμια του ολετήρα του ΠΑΣΟΚ, Βενιζέλου, σύρεται εκουσίως στις καταστροφικές επιλογές του. Που κατάντησαν το κραταιο κυβερνητικό κόμμα, σε τσόντα της Συγγρού!

  2. avatar SER 30

    ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡ ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΟΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ . ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ '' ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΟΟΥ '' ΚΙΜΟΥΛΗΔΕΣ , ΩΣ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει