Πριν από λίγα λεπτά έληξαν οι διαβουλεύσεις και οι συσκέψεις του κοινοβουλευτικού επιτελείου του πρωθυπουργού με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, στο γραφείο του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Β. Έξαρχου.

Οι τελευταίες πληροφορίες, όπως μεταφέρθηκαν και στο Μαξίμου πριν από λίγο, αναφέρουν ότι δεν αναμένονται διαρροές, ούτε όμως και παραιτήσεις, αν και τίποτε δε θα πρέπει να εκληφθεί ως οριστικό πριν την έναρξη της ονομαστικής ψηφοφορίας για το έκτακτο τέλος στα ακίνητα, η οποία – όπως πληροφορούμαστε – θα έχει τουλάχιστον μισάωρη καθυστέρηση (ήταν να ξεκινήσει στις 7 ακριβώς).

Μετά την συνάντηση ανάμεσα στον Γ. Βούρο και τον Φ. Πετσάλνικο που είχε ως αποτέλεσμα τη δήλωση του κ. Βούρου ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση στην αποψινή ψηφοφορία, θέματα που φέρονται να είχαν προκύψει με βουλευτές όπως ο Β. Κεγκέρογλου (οι πληροφορίες μας λένε ότι έγινε έξαλλος με άσχετο, μη πολιτικό θέμα με τη σημερινή ψηφοφορία) θεωρούνται ότι λύθηκαν.

Όπως επίσης πρέπει να αναφερθεί ότι δεν υπάρχει θέμα ούτε για τον Οδ. Κωνσταντινόπουλο, ούτε για τον Β. Τόγια που επέστρεψε από την Πολωνία και θα ψηφίσει κανονικά.

Πηγή: 24h.gr