Προκλητικά στοιχεία μπήκαν σε ναούς στην Κωνσταντινούπολη

Την ανησυχία του εκφράζει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21:23
28/04/2016
Προκλητικά στοιχεία μπήκαν σε ναούς στην Κωνσταντινούπολη
1
loading

Πρόσφατα περιστατικά εισόδου προκλητικών στοιχείων σε χριστιανικούς ναούς της Κωνσταντινούπολης πληροφορήθηκε, «με εύλογη ανησυχία», το υπουργείο Εξωτερικών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του.

Το υπουργείο Εξωτερικών καλεί τις τουρκικές Αρχές να τηρήσουν τις σχετικές τους δεσμεύσεις και να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των χριστιανικών ναών.

«Ενόψει και των εορτών του Πάσχα, αναμένουμε από τις τουρκικές Αρχές να τηρήσουν τις σχετικές τους δεσμεύσεις και να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των χριστιανικών ναών και τη διασφάλιση της απρόσκοπτης συμμετοχής των πιστών στις θρησκευτικές εκδηλώσεις των ημερών», αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar SER 30

    πληροφορήθηκε, «με εύλογη ανησυχία», το υπουργείο Εξωτερικών ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ . ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΙ ΑΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝΕ κλπ ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει