Στη χθεσινή μαραθώνια σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου αναφέρεται η Ένωση Κεντρώων σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα. Όπως σημειώνει, «λυπάται για τη στάση των κομμάτων», η οποία «εξυπηρετεί τον κ. Τσίπρα να κερδίσει λίγο ακόμη πολιτικό χρόνο στην εξουσία».

Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων:

«Τα άλλα κόμματα και ιδιαίτερα η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ εμφανίστηκαν με κοινή στάση στην σύνοδο αρχηγών και απέρριψαν την πρόταση του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλη Λεβέντη να γίνει συζήτηση για το οικονομικό, το ασφαλιστικό, την αξιολόγηση και τα εν γένει προβλήματα της χώρας. Με την άποψη αυτή δυστυχώς συντάχθηκε και το ΚΚΕ το οποίο επίσης αρνήθηκε οποιαδήποτε συζήτηση πέραν του προσφυγικού. Η Ένωση Κεντρώων λυπάται για την στάση αυτή των κομμάτων. Η στάση αυτή εξυπηρετεί τον κ. Τσίπρα να κερδίσει λίγο ακόμη πολιτικό χρόνο στην εξουσία. Εξυπηρετεί επίσης και τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος προτιμάει να παραμείνει ο κ. Τσίπρας λίγο ακόμη, να καταρρεύσει στην συνέχεια, θεωρώντας ότι έτσι διευκολύνεται ο ίδιος να γίνει Πρωθυπουργός σύντομα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.