Ένα τρυφερό μήνυμα έγραψε η Ραχήλ Μακρή στο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Οι δύο γυναίκες συνυπήρξαν στο ΣΥΡΙΖΑ και κατόπιν μαζί αποχώρησαν για να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας.

«Έζησα υπέροχες στιγμές δίπλα σου και αισθάνομαι την τιμή να ανήκω στους ανθρώπους σου στις λαμπρές μα λυπημένες μέρες της κρίσης. Λίγοι πολιτικοί είναι στις μέρες μας τόσο λαμπροί όσο εσύ. Είμαι επίσης περήφανη που σε ακολούθησα χωρίς δισταγμό, που ταυτίστηκα με τον τρόπο που σκέφτεσαι και που εκτιμάς τους κινδύνους», έγραψε η κα Μακρή συνοδεύοντας το μήνυμα με μια φωτογραφία τους.

Νωρίτερα, μάλιστα, η ίδια είχε γράψει ένα ακόμη μήνυμα για την απερχόμενη πρόεδρο της Βουλής: «Σου έστειλα τότε ένα μήνυμα να μου υποσχεθείς οτι δεν θα παραιτηθείς όπως σου ζητούσαν και θα συνέχιζες για τα παιδιά μου και για όλα τα ελληνόπουλα. Σ´ ευχαριστώ που δεν υποτάχτηκες και δεν παρέδωσες την σφραγίδα στους αποικιοκράτες. Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει». prtinsc1prtinsc2