Υπερασπίστηκε το όχι που ψήφισε κατά τη χθεσινή ψήφιση του πολυνομοσχεδίου ο Στάθης Λεουτσάκος. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίου του MEGA, είπε χαρακτηριστικά:

«Δε μας ταιριάζει ο ρόλος του θεατή. Δεν θα μείνουμε θεατές, στηρίζουμε την κυβέρνηση στις προγραμματικές τις θέσεις. Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση που στηρίζεται στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρέπει να εφαρμόσει τα μνημόνια», σημείωσε και τόνισε ότι η κυβέρνηση γρήγορα θα αλλάξει ρότα: «Θεωρώ ότι η κυβέρνηση γρήγορα θα αλλάξει ρότα, θα πάρει πίσω τα μνημόνια και τις συμβάσεις», υπογράμμισε και χαρακτήρισε τους  δανειστές «οικονομικούς δολοφόνους».

«Κατανοούμε τους εκβιασμούς που δέχτηκε η κυβέρνηση, με το μαχαίρι στο κόκαλο και να στρίβει. Η κυβέρνηση μπορεί γρήγορα να προχωρήσει χωρίς νόμους μνημονικούς. Σε αυτό θα εργαστούμε και θα είμαστε παρόντες στους πολιτικούς αγώνες». Ερωτηθείς για το ευρώ, είπε: «Ένα νόμισμα το επιλέγεις για να βελτιώνεις το βιοτικό επίπεδο, το ευρώ έχει γίνει θηλιά στο λαιμό του λαού. Καμία θυσία για το ευρώ, στο όνομα του ευρώ, κλέβουν τα ευρώ του κόσμου. Ο Τσίπρας βρέθηκε υπό εκβιασμό. Έκαναν μια ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας και γι αυτό κ εγώ δεν συνομολόγησα με τη ψήφο μου.  Δεν είναι άβουλος και αδύναμος ο πρωθυπουργός», είπε και κατέληξε λέγοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας, θα βρει τρόπο ώστε η χώρα να προχωρήσει χωρίς μνημόνια.