«Λέμε χίλιες φορές “όχι” στην άσκηση βίας και στα φαινόμενα γιαουρτωμάτων και προπηλακισμών και χίλιες φορές “ναι” στη μαζική ειρηνική διαμαρτυρία», τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής».

Κατηγορεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλο για γκεμπελικές μεθόδους, σημειώνοντας πως «είναι πιο βολικό για κάποιον που υφίσταται μία διαμαρτυρία, αντί να δει την “καμπούρα” του και να αναρωτηθεί γιατί τον “φτύνει ο κόσμος”, να βρει καταφύγιο στη θεωρία του πολιτικού υποκινητή».

Ο κ. Παπαδημούλης υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε μνημόνιο 20ετίας, κάνει λόγο για φλέρτ Πάγκαλου – Καρατζαφέρη, που δεν αποκλείεται να «έχει συνέχεια» και επιμένει για συνένωση των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ επιρρίπτοντας ευθύνες και στους κυρίου Κουβέλη και Αλαβάνο.

«Είναι ώρα να δημιουργηθεί μία μεγάλη πολιτική συμμαχία με αντι-νεοφιλελεύθερα χαρακτηριστικά στα αριστερά του ΠΑΣΟΚ, η οποία να εκφράζει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο φάσμα δυνάμεων και στην οποία να μετέχουν όλοι χωρίς προϋποθέσεις πρωτοκαθεδρίας», τονίζει.