Μηνυση και αγωγή κατά του Παύλου Πολάκη προανήγγειλε το βράδυ της Δευτέρας ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μετά το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο ίδιος πήρε χρήματα σε φακέλους, αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Εδώσα ήδη εντολή στους δικηγόρους μου να καταθέσουν άμεσα και μήνυση και αγωγή κατά του @pavpol2222 θα λογοδοτήσει στο Δικαστήριο για όσα γράφει και λέει από εδώ και μπρος. Και ελπίζω να μην προσπαθήσει να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του και εξευτελιστεί!

Αφορμή για το σχόλιο Πολάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη στάθηκε η ανάρτηση του υπουργού Υγείας για όσα ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης για τις πηγές χρηματοδότησης των κομμάτων.

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο κ. Κασσελάκης υπαινίσσεται ότι ο προηγούμενος ΣΥΡΙΖΑ επί ημερών Τσίπρα έπαιρνε «μαύρα χρήματα», με αποτέλεσμα να δεχθεί την επίθεση του κ. Πολάκη.

Η ανάρτηση του Άδωνι για Κασσελάκη και η απάντηση Πολάκη

Ίσως το μεγαλύτερο καρφί προς τον προκάτοχό του @atsipras πέταξε σήμερα ο @skasselakis
Στ. Κασσελάκης: «Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα χρήματα»….δηλ ο προηγούμενος Σύριζα προφανώς έπαιρνε…αυτό μόλις είπε. Διότι αν ποτέ δεν έπαιρνε ο Σύριζα μαύρα χρήματα τότε θα έλεγε: «ο Σύριζα δεν παίρνει μαύρα» όχι «ο δικός μου Σύριζα δεν παίρνει μαύρα»…και του λένε γράφει «πάρε μαύρα και εσύ έτσι είναι στην Ελλάδα κλπ» ποιοι του το λένε; Προφανώς οι του κόμματος του διότι αυτό έκαναν πριν….έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη!

Παυλος Πολακης

ΕΣΥ παντως πηρες τουλαχιστον 2.200.000 σε βαλιτσα και δυο φακελλους!!
Και σε αρχειοθετησε ενας ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ ,εισαγγελεας κατ όνομα, για «αδιευκρινιστα ποσά»..

Επειδη εσυ βρωμεις ,δεν λερωνουν και οι αλλοι!!
Καταλαβες λαδεμπορα;;;;

Δείτε τις αναρτήσεις