Στον Στέφανο Κασσελάκη αναφέρθηκε εκ νέου την Τρίτη 26/3 σε δηλώσεις του ο Θάνος Πλεύρης. Λέγοντας πως θεωρεί προκλητικό το ότι παρέλασε ενόψει της 25ης Μαρτίου στη Θήβα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τόνισε «σκοπιά δεν θα κάνει, περίπολο δεν θα κάνει, αλλά κάνει παρέλαση».

Σε συνέντευξή του στο Actions 24, o Θάνος Πλεύρης δήλωσε: «Υπηρεσιακά γενικώς πρέπει να δούμε πως άνθρωποι που δεν έχουν ορκιστεί και δεν μπορούν να φέρουν όπλο, παρελαύνουν με όπλο. Στις παρελάσεις από όσο θυμάμαι έπρεπε να ορκιστείς για να πάρεις όπλο».

«Πάντως ο κ. Κασσελάκης θαλαμοφύλακας, μαγειρεία και τουαλέτες μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Ο κ. Κασσελάκης που σε όλη του τη θητεία δεν θα κάνει μια σκοπιά, δεν θα κάνει ένα περίπολο, δεν θα κάνει μια άσκηση, κρίθηκε ικανός για να εκπροσωπήσει ένα άγημα στην παρέλαση. Με άγημα στην παρέλαση εκπροσωπούν οι καλύτεροι. Εκπροσωπούν αυτοί που έχουν συμμετάσχει σε μια σειρά από πράξεις.

Το να παίρνεις έναν άνθρωπο που σκοπιά δεν θα κάνει, περίπολο δεν θα κάνει, αλλά κάνει παρέλαση, εγώ αυτό το θεωρώ προκλητικό. Πείτε μου ότι είμαι κολλημένος, τι να σας πω. Τον φέραμε 20 ημέρες, να τον βάζαμε μήπως να κρατά και τη σημαία;» συμπλήρωσε.