Μυστικό δείπνο για να τιμήσει τον Στέφανο Κασσελάκη διοργάνωσε το βράδυ της Πέμπτης (29/02) επιχειρηματίας στην έπαυλή του στη Φιλοθέη σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δήμου Βερύκιου και όσα ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής (01/03).

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, στο δείπνο συμμετείχαν «μέλη μιας δημοσιογραφικής ομάδας που στήριξε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια τον Μητσοτάκη».

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Βερύκιος ανέφερε: «Χθες το βράδυ είχαμε τη διοργάνωση ενός μυστικού δείπνου στη Φιλοθέη, για το οποίο είμαι σίγουρος ότι καθώς θα το μάθει θα εξοργιστεί ο Μητσοτάκης. Χθες το βράδυ, σε μία έπαυλη επιχειρηματία στην Φιλοθέη, μέλη μιας δημοσιογραφικής ομάδας που στήριξε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια τον Μητσοτάκη, έκανε ένα δείπνο προς τιμή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εδώ λέω ότι θα τσαντιστεί ο Μητσοτάκης γιατί ισχύει το “αλλού πας τρως και πίνεις και αλλού πας και το δίνεις”.

Διοργανωτής του gala στην έπαυλη του επιχειρηματία στη Φιλοθέη ήταν δημοσιογράφος με υψηλή κρατική θέση, συμμετοχή δημοσιογράφος – επιχειρηματίας που λίαν προσφάτως μπήκε και στο κλαμπ των εκατομμυριούχων με την αγοραπωλησία που έγινε και άλλοι τρεις δημοσιογράφοι πολέμιοι του Τσίπρα».

Σε ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή, με ποια λογική διοργανώθηκε το συγκεκριμένο δείπνο, ο Δήμος Βερύκιος σημείωσε πως το gala έγινε προκειμένου οι δημοσιογράφοι να γνωρίσουν καλύτερα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.