Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, που αναμένεται σύντομα να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή και έχει προκαλέσει αναστάτωση στην κυβέρνηση αλλά και σε αντιπολίτευση και Εκκλησία, συζητήθηκε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, με τον δημοσιογράφο Άκη Παυλόπουλο να συγκρίνει, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τον γάμο των ομόφυλων με τον γάμο μεταξύ… αδελφών.

«Αν αύριο εγερθεί ένα ζήτημα που θα λέει και γιατί τα αδέρφια μεταξύ τους, αν αυτό νιώθουν, να μην μπορούν να συνάψουν σχέση, να συμβιώσουν, να έχουν ερωτικές σχέσεις; Εάν προκύψει ένα τέτοιο θέμα, θα αλλάξει τη δική σου οικογένεια, ή τη δική μου ή του Δημήτρη (Οικονόμου) ή του κ. Πλεύρη; Λένε ότι ανοίγουν προηγούμενα. Αυτό λέει η Εκκλησία, ‘εδώ’, λέει, ‘παιδιά πάμε να κανονικοποιήσουμε το μη κανονικό» είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Παυλόπουλος.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα -και όχι μόνο- «δίκασε» τον δημοσιογράφο με ανάρτησή της στο Facebook. «Δημοσιογράφος είναι αυτός. Και πληρώνεται για τις κοτρώνες που αμολάει» σχολίασε η κυρία Ακρίτα για το… λογικό άλμα στη σκέψη του κυρίου Παυλόπουλου.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

«Αν είσαι όρθιος, κάθισε. O Άκης Παυλοπουλος στον ΣΚΑΙ αναρωτιέται αν ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών ανοίξει το δρόμο και στα αδέλφια να συνάπτουν σχέσεις και να παντρεύονται.

Δημοσιογράφος είναι αυτός. Και πληρώνεται για τις κοτρώνες που αμολάει».

Αν είσαι όρθιος, κάθισε. O Άκης Παυλοπουλος στον ΣΚΑΙ αναρωτιέται αν ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών ανοίξει το δρόμο και στα…

Posted by Elena Akrita on Tuesday, January 23, 2024