Κεφάτος δήλωσε ο υπουργός Υγείας πλέον, Άδωνις Γεωργιάδης, λίγο πριν την ορκωμοσία του.

Ο πρώην πλέον υπουργός Εργασίας, ανέφερε ακόμα ότι ο χρόνος που πέρασε ως υπουργός Υγείας στο παρελθόν ήταν «δύσκολος αλλά ενδιαφέρων» ενώ δήλωσε ευγνώμων προς τον πρωθυπουργό που όπως είπε «μου δείχνει διαχρονικά πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε συγκεκριμένα: «Επιστρέφω στο υπουργείο Yγείας όπου έζησα έναν πολύ δύσκολο αλλά πολύ ενδιαφέροντα χρόνο. Έχω πάρα πολύ κέφι να κάνουμε πράγματα. Ο πρωθυπουργός μου δείχνει διαχρονικά μια πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη, τον ευγνωμονώ γι’ αυτό και θα κάνω το παν για να φανώ αντάξιος αυτής».

Από την πλευρά της, η νέα υπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, ανέφερε: «Μεγάλη χαρά, μεγάλη συγκίνηση αλλά ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη. Τα υπόλοιπα στο υπουργείο».

Από την πλευρά του, ο νέος υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Παύλος Μαρινάκης, σημείωσε προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο: «Είναι τεράστια τιμή και μεγάλη ευθύνη να είμαι μέλος της κυβέρνησης του Μητσοτάκη που σε μια περίοδο πολλών εισαγόμενων κρίσεων, δυναμώνει τη χώρα.

Την κάνει πιο ισχυρή, οικονομικά, διπλωματικά, αμυντικά, αυτό είναι το καθήκον μας η ευθύνη μας να δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού και των πολιτών.

Να βγάζουμε προς τα έξω το κυβερνητικό έργο με απλό λόγο να εξηγούμε στους πολίτες γιατί αυτό που κάνει η κυβέρνηση έχει θετική επίδραση στην καθημερινότητά τους. Να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά τους».