Σε εστιατόριο στην πλατεία Προσκόπων στο Παγκράτι κάλεσε τους βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος στα γραφεία της Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος νωρίτερα φέρεται να είχε φύγει νωρίτερα από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας προκαλώντας αντιδράσεις από στελέχη, εμφανίστηκε λίγο μετά τις 21:30 στο εστιατόριο, όπου χαιρέτησε τους βουλευτές και κάθισε στο τραπέζι. Στο πλευρό του μεταξύ άλλων, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Νίκος Παππάς αλλά και ο Σωκράτης Φάμελλος.

Στο δείπνο δεν συμμετείχε ο Αλέξης Τσίπρας αν και μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Το μαγαζί πάντως είναι «φορτισμένο» με συριζαίικες ιστορίες. Πρόσφατα με τη συζήτηση της εκπροσώπου Τύπου Δώρας Αυγέρη, με την ευρωβουλευτή του κόμματος Έλενα Κουντουρά και τη φαρμακερή ατάκα της τελευταίας για την Έφη Αχτσιόγλου που αποκάλυψε το Newsbeast.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Αλέξης Τσίπρας

Στην παλιότερη μεν, πρόσφατη δε ιστορία του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας και Γιάνης Βαρουφάκης είχαν γευματίσει στο ίδιο μέρος τον Μάρτιο του 2015, δύο μόνο μήνες μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όταν ο διεθνής Τύπος είχε «βουήξει» ότι επίκειται αποπομπή του τότε υπουργού Οικονομικών από την κυβέρνηση.

Τότε οι δύο άνδρες διέσχισαν το μισό κέντρο της πόλης για να φτάσουν πεζή στο κατάστημα του Παγκρατίου, με την «πορεία» τους να απαθανατίζεται από τους φωτογράφους.