Αυστηρή κριτική άσκησε ο Ανδρέας Νεφελούδης, πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας επί ΣΥΡΙΖΑ, στον Στέφανο Κασσελάκη, τον οποίο κατηγόρησε και για «προσπάθεια δημιουργίας καμένης γης». «Δεν ξεχνώ την αντίδραση του κ. Κασσελάκη σε κάτι που δεν γνωρίζει και αναφέρομαι στον νόμο Κατρούγκαλου, για τον οποίο, αν τον ρωτήσεις, “δεν καταλαβαίνει Χριστό”» είπε στο Action24.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έχει βγει στο σεργιάνι και καταγγέλλει κεντρικές πολιτικές της ΝΔ. Την κριτική για τα 37 δισ., ότι ήταν η χειρότερη μνημονιακή πολιτική, δεν την έκανε ούτε η Νέα Δημοκρατία».

Με αφορμή τις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στο ΣΕΒ είπε ότι «χτύπησε το μαλακό υπογάστριο της αριστεράς στον τομέα της εργασίας».

Κατά τον κ. Νεφελούδη, το πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ότι «η νέα ηγεσία, ο πρόεδρος και η ομάδα που ήταν γύρω του έκαναν ότι δεν υπήρχε πρόβλημα» κατονομάζοντας τους Παύλο Πολάκη, Θεοδώρα Τζάκρη και Γιώργο Τσίπρα ως «το μεγάλο πρόβλημα».

Χαρακτήρισε «παραμύθια ότι φύγαμε επειδή δεν κέρδισε η Αχτσιόγλου», υποστηρίζοντας ότι «αντιμετωπίσαμε στην εσωοκομματική εκλογική περίοδο ένα απίστευτο bullying από στιχουργούς, θεατρικούς συγγραφείς, ότι πρέπει να φύγουμε εμείς οι υπονομευτές».

«Ο Πολάκης ήταν ο μοναδικός για τον οποίο είχε ζητήσει διαγραφή ο Τσίπρας. Ο Γιώργος Τσίπρας ήταν αυτός που θόλωνε το πρόεκλογικό μήνυμα και μιλούσε για κυβέρνηση ηττημένων. Άρα ποιοι ήταν οι υπονομευτές;» κατέληξε ο Ανδρέας Νεφελούδης.