«Το μπρος-πίσω πρέπει να τελειώνει ή έτσι ή αλλιώς, δεν υπάρχει χρόνος, ο χρόνος έχει εξαντληθεί» επισήμανε, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του Σκάι ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Ευάγγελος Αποστολάκης, αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί εντός του κόμματός του.

Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της μείζονος αντιπολίτευσης πρόσθεσε ότι «δεν είναι ευχάριστο να φύγουν κομμάτια του κόμματος ή τουλάχιστον να υπάρχει η πιθανότητα αυτό να συμβεί. Η καλύτερη κατάσταση είναι να διατηρηθεί το κόμμα συμπαγές, να μην αποχωρήσει κανείς. Η δουλειά που έχουμε κάνει είναι πάρα πολύ μεγάλη και κανείς δεν περισσεύει, ειδικά ικανά στελέχη και νέοι άνθρωποι».

Ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ τόνισε παράλληλα πως «την ελληνική κοινωνία δεν την ενδιαφέρει τι γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ, την ενδιαφέρει ποια είναι η κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ και αν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες», ενώ για το ενδεχόμενο το κόμμα του να είναι στην τρίτη ή στην τέταρτη θέση στις δημοσκοπήσεις και ακολούθως στις εκλογές απάντησε:: «Aυτό θα το κρίνει ο κόσμος αλλά και το αν ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μπορέσει τελικά να πατήσει στα πόδια του. Τα πάντα έχουν ανταπόκριση ανάλογα με το αποτέλεσμά τους. Τώρα πρέπει να κρατηθεί το κόμμα ενωμένο. Αν κάποιος έχει πρόθεση να διατηρηθεί το κόμμα, βάζει στην άκρη τις προσωπικές του επιδιώξεις», είπε, ξεκαθαρίζοντας πως δεν αφήνει αιχμές για κάποιους. Ο κ. Αποστολάκης κατέληξε λέγοντας: «Αρκετά έχει ταλαιπωρηθεί το κόμμα. Αρκετές πληγές έχει δεχτεί. Όσοι ενδιαφέρονται για τον ΣΥΡΙΖΑ προσδοκούν να ανταποκριθεί το κόμμα όσο δυνατόν πιο γρήγορα στις απαιτήσεις τους».