Την κάθετη διαφωνία του στην απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να επιλέγονται από το Γραφείο Τύπου τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που θα εκπροσωπούν το κόμμα στα κανάλια, εξέφρασε σήμερα ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Εγώ είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Μόλις γίνω μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Σταλινική Συμμαχία, θα παίρνουμε άδεια για να βγαίνουμε στα κανάλια» τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας το πρωί στο Action24.

Κατά τον ίδιο «ακόμα δεν έχει μετασχηματιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κόμμα που θα δίνει άδεια για να βγουν στα κανάλια τα στελέχη του. Προφανώς διαφωνώ με την απόφασή αυτή και θα τα πούμε όταν συνεδριάσουν τα όργανα». Πρόσθεσε δε, ότι «θα ζητήσω να μην είμαι στη δεξαμενή αυτή καθώς είναι επιλογή του κάθε στελέχους αν θα βγει ή όχι σε κάποιο κανάλι. Η απόφαση Κασσελάκη έχει σταλινικά χαρακτηριστικά που δεν αρμόζουν σε δημοκρατικά προοδευτικά κόμματα της κεντροαριστεράς και παραπέμπουν αλλού». Προέβλεψε δε, πως «όταν αυτή η απόφαση προταθεί στα αρμόδια όργανα θα απορριφθεί μετ’ επαίνων».