Συνέχεια στην κόντρα που άνοιξαν μέλη της στους λασπωμένους δρόμους του Βόλου, με τον Δήμαρχο της περιοχής, Αχιλλέα Μπέο δίνει η ΚΝΕ με ανακοίνωσή της.

Σ’ αυτήν αναφέρει χαρακτηριστικά «Η λάσπη από τον Βόλο θα φύγει, από το στόμα του Μπέου ποτέ… Σε αντίθεση με τον Αχιλλέα Μπέο, που κάνει τον τροχονόμο της μιζέριας και της καταστροφής, εμάς ο κόσμος μάς βλέπει κάθε μέρα δίπλα του. Δε …«στήνουμε» σποτάκια μιλώντας στο κενό. Οπότε του προτείνουμε να κρατήσει χαμηλά την μπάλα. Άλλωστε, η Ελλάδα είναι μικρή χώρα. Μια …παράγκα θα έλεγε κανείς. Γνωριζόμαστε!.

Πάντως, επειδή ανησυχεί: Και τα Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή σε όλη την Ελλάδα έχουμε μετατρέψει σε μαχητικές συγκεντρώσεις αλληλεγγύης και διεκδίκησης, και εκατοντάδες μέλη της ΚΝΕ βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή κάνοντας πράξη την προτροπή του Βλ. Μαγιακόφσκι: Ξελασπώνουμε το μέλλον!».

Μπέος: «Γραφικά κομματόσκυλα»

Ο Αχιλλέας Μπέος, είχε νωρίτερα τοποθετηθεί με ανάρτησή του για το επεισόδιο που είχε την προηγούμενη μέρα με μέλη της ΚΝΕ, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς δεν λείπουν και τα γραφικά κομματόσκυλα, οι γνωστοί – άγνωστοι, που δήθεν σπεύδουν να βοηθήσουν εθελοντικά, κάνουν κανα τσιγάρο χαζολογώντας και μετά από μια ωρίτσα αποχωρούν με το κομματικό ένσημο της μέρας.

Νομίζουν ότι εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την αγωνία των ανθρώπων θα κερδίσουν κάτι. Ας πάνε κάπου αλλού, ας ασχοληθούν με κανα φεστιβάλ, γιατί εμποδίζουν τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους.

1️⃣4️⃣ μηχανήματα εργάζονται πυρετωδώς στην περιοχή των Παλαιών. 🔺Προτεραιότητα να φύγουν λάσπες και σκουπίδια, και θα…

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Tuesday, September 12, 2023

Το επεισόδιο στο Βόλο

Το επεισόδιο μεταξύ Δημάρχου Βόλου και μελών της ΚΝΕ που βοηθούσαν εθελοντικά τους κατοίκους, σημειώθηκε την Τρίτη στην περιοχή του Παλιού Λιμεναρχείου.

Ο δήμαρχος εμφανίστηκε στο σημείο με μηχανήματα που θα μετέφεραν τις κατεστραμμένες οικοσκευές. Ένας νεαρός ακούγεται να του λέει:«Το ΚΚΕ είναι εδώ και καθαρίζει, ο δήμος που είναι;» με τον Αχιλλέα Μπέο να απαντά λέγοντας: «Πάμε να φύγουμε ρε, να τους καθαρίσει το ΚΚΕ».

«Πάντα θα βρεθεί ένας μ…ς» μονολογεί ο Μπέος, με τον νεαρό να του απαντά «ο οποίος είσαι εσύ». Ένας κάτοικος παρεμβαίνει λέγοντας: «Τι λες ρε στα παιδιά, που πνιγόμασταν και μείναμε στο έλεος του Θεού; Τι λες ρε, που όλη μέρα γυρνάς από κάμερα σε κάμερα και εμείς αργοπεθαίνουμε; ».