Την άποψη ότι η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο χρειάζεται να φτάσει στην κορυφή της απόδοσής της για να καταφέρει να κατακτήσει το Euro 2012 εξέφρασε ο Ίκερ Κασίγιας, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την νίκη της Ισπανίας (2-0) επί της Γαλλίας. Ο αρχηγός των «φούριας ρόχας» θεωρεί ότι η αναμέτρηση με την άλλη ομάδα της ιβηρικής χερσονήσου θα είναι ωραία και θα είναι δύσκολη και για τις δύο.

«Θα είναι ακόμη μία ωραία και δύσκολη αντιπαράθεση, αλλά για να κερδίσει ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα πρέπει να φτάσεις στην κορυφή της απόδοσής σου. Και ο Κριστιάνο (Ρονάλντο) – μαζί με τον Μέσι – είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο», ανέφερε αρχικά ο διεθνής τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη συνέχεια, ο 31χρονος γκολκίπερ μίλησε για το παιχνίδι με τους Γάλλους: «Κάναμε ένα μικρό βήμα και πανηγυρίσαμε την πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν στιγμές χαράς και απολαμβάνουμε την παρουσία μας. Αυτός είναι ο τρίτος συνεχόμενος ημιτελικός που φτάνουμε και αυτό δεν είναι εύκολο για αρκετές ομάδες στον κόσμο».

Καταλήγοντας, ο Κασίγιας τόνισε: «Θα δούμε αν θα φανούν χρήσιμες αυτές οι δύο μέρες ξεκούρασης που έχουν οι Πορτογάλοι, αλλά έχουμε συνηθίσει να παίζουμε Τετάρτη και Κυριακή. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς».

Πηγή: sport-fm.gr