Η Γαλλία είναι μία από τις πιο… άτυχες ομάδες της προημιτελικής φάσης του Euro καθώς στον δρόμο για τον ημιτελικό θα βρει απέναντί της την Ισπανία. Η κάτοχος του τροπαίου και Παγκόσμια πρωταθλήτρια έχει μεγάλη ποιότητα στην επίθεση, όπως παραδέχθηκε ο Καρίμ Μπενζεμά, τονίζοντας ότι η ευκαιρία των «τρικολόρ» για να πάρουν την πρόκριση θα είναι στις αντεπιθέσεις.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, στάθηκε ιδιαίτερα στην σκληρή δουλειά που θα έχουν οι Γάλλοι αμυντικοί, τονίζοντας: «Πρόκειται να γίνει ένα σημαντικό παιχνίδι. Αυτό το ματς δεν πρόκειται να έχει καμία σχέση με εκείνο κόντρα στην Σουηδία, καθώς η Ισπανία παίζει καλό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, στην άμυνά μας πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και να προσπαθήσουμε να τους χτυπήσουμε στην αντεπίθεση».

Ο Μπενζεμά επιπλέον εξέφρασε την άποψη ότι θα γίνει ένα ανοιχτό και επιθετικό ματς. «Οι Ισπανοί δεν φοβούνται να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Όταν έχουμε την μπάλα στα πόδια μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, καθώς μόνο τότε θα μπορούμε να γίνουμε επικίνδυνοι», πρόσθεσε.

Όσο για την δική του παρουσία και τις… αδυναμίες των Ισπανών που θα ψάξει για να «χτυπήσει», σχολίασε: «Δεν έχουν πολλές αδυναμίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνος μου. Πρέπει η προσπάθεια να είναι συλλογική, προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση».

Πηγή: sport-fm.gr