Στο γεγονός ότι το γκολ της Ελλάδας στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου στάθηκε αρκετό για να αλλάξει την εικόνα της αναμέτρησης στάθηκε ο Ντικ Άντβοκαατ.

«Αν και χάσαμε, παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο μέρος. Από τη στιγμή που μπήκε το γκολ της Ελλάδας, άλλαξε όλη η εικόνα του αγώνα. Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν κλειστά και δεν είχαμε τον τρόπο να διασπάσουμε την άμυνά τους και να φτάσουμε σε ευκαιρίες. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Ήταν δύσκολο να τους αντιμετωπίσουμε. Μπήκαμε από την αρχή για να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν πρόκειται να κατηγορήσω κανέναν παίκτη μου», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός και πρόσθεσε: «Δεν με νοιάζει τι θα πουν. Ήμασταν αήττητοι για 16 παιχνίδια. Έπρεπε να νικήσουμε σήμερα, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Όσο για το αν οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους στο Βρότσλαβ, είπε: «Δεν μας επηρέασε το τι γινόταν στο άλλο ματς. Είχαμε την προσοχή μας στραμμένη αποκλειστικά στο δικό μας παιχνίδι και δεν περιμέναμε τι θα γίνει στο Τσεχία-Πολωνία».

Για την απουσία του Ζιριανόφ σχολίασε: «Ο Ζιριάνοφ ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Όμως δεν χάσαμε για αυτό το λόγο το ματς».