Ακόμα και αν το υποψιαζόταν, δεν ήθελε να επιτρέψει στον εαυτό του να το δεχθεί! Ο Κλαάς-Γιαν Χούντελαρ πληροφορήθηκε από τον προπονητή της εθνικής Ολλανδίας, Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ ότι στο ξεκίνημα του Euro τουλάχιστον, θα μείνει στον πάγκο και βασικός θα είναι ο Φαν Πέρσι και μόνο… ψύχραιμα δεν μπορεί να πει κάποιος ότι το πήρε.

Ο επιθετικός της Σάλκε, προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην Γερμανία ενώ ήταν πάρα πολύ καλός και στα προκριματικά για το Euro με τους «οράνιε». Ωστόσο, ο ομοσπονδιακός της χώρας, αποφάσισε ότι την φανέλα του βασικού στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας, θα πάρει ο Φαν Πέρσι.

Ο «ηγέτης» της Άρσεναλ έκανε πράγματα και θαύματα στην Πρέμιερ Λιγκ με 30 γκολ και όπως πίστευαν οι περισσότεροι στην ομάδα αλλά και εκτός αυτής, θα ξεκινά στο αρχικό σχήμα.

Όπως αναφέρει ο ολλανδικός Τύπος, ο Χούντελαρ σήμερα μίλησε με τον προπονητή του και έμαθε και… επίσημα πλέον, ότι θα είναι αναπληρωματικός. Αυτό τον έκανε έξαλλο.

Όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν, έκανε σαφές ότι είχε εξοργιστεί με την απόφαση του Φαν Μάρβαϊκ… «Είμαι πραγματικά εκνευρισμένος και απογοητευμένος. Δεν θέλω να πω περισσότερα τώρα», αναφέρεται ότι είπε στους εκπροσώπους του Τύπου της χώρας του.

Πάντως, ο Χούντελαρ, τόνιζε ότι δεν έχει σκοπό να δημιουργήσει πρόβλημα και θα περιμένει να πάρει την ευκαιρία του και να αποδείξει ότι αξίζει να είναι βασικός στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας.

Πηγή: sport-fm.gr