«Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλη ατιμωρησία»

Να πετύχει ο Α. Σαμαράς για το καλό όλων εύχονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες


ArchiveΕΚΛΟΓΕΣ 2012
23:34
20/06/2012
«Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλη ατιμωρησία»
3
loading

Την ευχή να πετύχει ο νέος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς «για το καλό όλων» εξέφρασαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ανακοίνωσή τους στην οποία όμως επισημαίνουν πως το κόμμα θα παρακολουθεί στενά το έργο του «και θα τον κρίνει αυστηρά με βάση τις υποσχέσεις του».

Όπως επισημαίνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ο κ.Σαμαράς «παραμένει ένας πρωθυπουργός του Μνημονίου, ένας πολιτικός με υπογραφές τήρησής του και ένας πολιτικός με μεγάλη έφεση στις κυβιστήσεις» και επισημαίνουν ότι δεν θα του δώσουν άφεση «για τραγικά λάθη, όπως έκανε αυτός στο Γιώργο Παπανδρέου».

Σύμφωνα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες «οι πολίτες δεν αντέχουν νέα ανικανότητα και άλλη ατιμωρησία. Είναι ήδη απελπισμένοι» και «ούτε η Ελλάδα αντέχει άλλη υποτίμηση. Ούτε οικονομική αλλά ούτε εθνική».

Στο μεταξύ ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς με δήλωσή του υποστηρίζει ότι το Πρωτοδικείο Ηρακλείου ενήργησε κατά τρόπο που αντίκειται στον παρόντα εκλογικό νόμο αναφορικά με την πρώτη κατανομή των εδρών.

Εάν τελικά ισχύσει η άποψη του Πρωτοδικείου τότε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ενδεχομένως να χάσουν την έδρα στο νομό Ηρακλείου, την οποία κέρδισαν όπως αποφάνθηκε το υπουργείο Εσωτερικών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Duke

    Θα πετύχει. (Να εξοντώσει την Ελλάδα)

  2. avatar Olympic

    Δίκιο έχουν...

  3. avatar Άγνωστος

    Πόσο χρόνων είσαι? Μάλλον πάνω από 60 ε???

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει