Νέα σκληρή απάντηση της ΝΔ για το ντιμπέιτ

Κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ για ασύστολα ψεύδη


ArchiveΕΚΛΟΓΕΣ 2012
19:59
05/06/2012
Νέα σκληρή απάντηση της ΝΔ για το ντιμπέιτ
loading

Για ασύστολα ψεύδη κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τις συζητήσεις για την διεξαγωγή του ντιμπέιτ εν όψει των εκλογών 2012, το οποίο τελικά ναυάγησε.

«Είναι λυπηρό για ένα κόμμα που ζητά την ψήφο του Ελληνικού λαού να ψεύδεται ασύστολα», αναφέρει σε ανακοίνωση ο αναπληρωτής εκπρόσωπος και διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Γ. Μουρούτης.

«Ισχυρίζεται ότι έγινε μόνο μία συνάντησή μου με τον κ. Παππά, σήμερα το πρωί, και ότι δήθεν δεν είχε συμφωνηθεί τίποτε», αναφέρει στη συνέχεια ο κ. Μουρούτης προσθέτοντας ότι «Δυστυχώς για το ΣΥΡΙΖΑ, τα sms που αντηλλάγησαν μεταξύ εμού και του κ. Παππά, είναι αδιάψευστός μάρτυρας και των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν και της μεταξύ μας συμφωνίας».

Επίσης, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «το μόνο που απέμεινε ήταν η ανακοίνωση της συμφωνίας μέσω κοινής δήλωσης των κομμάτων».

«Όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για debate μεταξύ των δύο αρχηγών, με τους κανόνες που συμφωνήθηκαν, εξακολουθεί να ισχύει. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει