Οι Husqvarna του 2014 είναι στην Ελλάδα και προκαλούν όσους επιθυμούν να τις οδηγήσουν στο φυσικό τους περιβάλλον: το χώμα.

Σε νέα εποχή, ουσιαστικά από το 2014, μπαίνει η ιστορική Husqvarna. Πλέον αναζητά το νέο της στίγμα παραμένοντας πάντα πιστή στις «αρχές» της: την τεχνολογική καινοτομία και την έντονη αγωνιστική δραστηριότητα.

Οι νέες Husqvarna θα διατεθούν για test ride στα Husqvarna Test Days που διοργανώνονται σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Εκκίνηση δίνεται στη Βέροια όπου θα γίνει και η πρώτη επίσημη παρουσίαση των νέων offroad μοντέλων στο ελληνικό κοινό.

Συγκεκριμένα, τα Husqvarna Test Days ξεκινούν αυτή την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου στον Τριπόταμο της Βέροιας, σε συνεργασία με το «Motoaction» του συνεργάτη της εταιρείας, Νίκου Ζουρνατζή (τηλ.24670 86979).

Τα μοντέλα που θα είναι διαθέσιμα είναι τα δίχρονα TC 125 και TE 300 και τα τετράχρονα FC 350, FE 350 & FE 450, motocross και enduro, όλα μοντέλα 2014.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10:00 πμ με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών, ακολουθώντας τη σειρά προτεραιότητας κατά τη δήλωση συμμετοχής.

Μια εβδομάδα αργότερα, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, θα γίνει η αντίστοιχη εκδήλωση στην Αττική σε χώρο που θα ανακοινωθεί.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.