Η Moose Motodesign σε δυο εκπληκτικές εκδοχές της Virago

Οι Πολωνοί έκαναν το θαύμα τους με τη Yamaha


ΜΟΤΟΝΕΑ
18:19
24/06/2020
Η Moose Motodesign σε δυο εκπληκτικές εκδοχές της Virago
2
loading

Ό,τι είναι η Honda CB για τις custom cafe racers και η Triumph Bonneville για τα custom scrambler, το ίδιο είναι και η Yamaha Virago για την bobber σκηνή.

Κι ενώ αναρίθμητα γκαράζ έχουν δοκιμαστεί στην ανακατασκευή της Virago, πολύ λίγα αποδίδουν αποτελέσματα τόσο εντυπωσιακά όσο η πολωνική Moose Motodesign.

Η οποία ξαναχτύπησε προσφάτως με ένα ζεύγος ανακατασκευασμένων Virago, όπως έκανε και πέρυσι δηλαδή, τις οποίες «πείραζε» εδώ και έναν χρόνο ο επικεφαλής του γκαράζ, Tom Moose.

Όπως και οι ανακατασκευές του 2019, έτσι και οι φετινές βασίζονται σε δύο Yamaha Virago των αρχών της δεκαετίας του 1980.

Συναντάμε και πάλι μια πανέμορφη σέλα, χρωμέ πινελιές και εντυπωσιακά LED, η ανακατασκευή δεν έμεινε όμως μόνο σε αισθητικό επίπεδο.

Τοποθετήθηκαν ανεστραμμένα πιρούνια από τη Ninja ZX-6R, αναρτήσεις Sachs, όργανα Motogadget και ό,τι καλύτερο από την aftermarket αγορά.

Ξεχωρίζει το ντεπόζιτο, από μέταλλο και γυμνό ανθρακόνημα, και η μοναδική εξάτμιση φυσικά, που έκλεψε και τα φώτα της δημοσιότητας

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar σκοτώνει

    καλύτερα

  2. avatar alexmalex

    νησαφι πια με τις custom καtασκευές, βαρεθηκαμε. Τοσες νεα μοντέλα και ενδιαφέροντα θέματα και εσεις επιμένετε με τις χαζομαρες που δεν ενδιαφέρουν κανέναν

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει