Είχαμε παρουσιάσει την επεισοδιακή πρόταση γάμου ενός Ισπανόφωνου στην Καλιφόρνια, εν μέσω του αυτοκινητοδρόμου 10.

Εκατοντάδες μοτοσυκλετιστές είχαν συνοδεύσει ένα ζευγάρι ως τον αυτοκινητόδρομο και εκεί ακινητοποίησαν τις μοτοσυκλέτες τους, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό για τη «συγκινητική» προσωπική στιγμή των δύο μελλόνυμφων. Για ένα δίλεπτο κανείς δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον Α10.

Όπως έγινε γνωστό τώρα, τέσσερις άντρες συμπεριλαμβανόμενου του επίδοξου γαμπρού, συνελήφθησαν γιατί με τις πράξεις τους εκείνες εμπόδισαν τη δημόσια κυκλοφορία.

Ο 24χρονος ΄Εκτωρ Μαρτίνεζ και τρεις φίλοι του συνελήφθησαν ως ύποπτοι για δημόσια όχληση σε βαθμό πταίσματος και για συμμετοχή σε «παράνομη συγκέντρωση». Επίσης ο Μαρτίνεζ κατηγορείται για «επιδείξεις ταχύτητας».

Πιστεύεται ότι οι μοτοσυκλετιστές που συνόδευσαν τιμητικά τον Μαρτίνεζ ξεπερνούν τους 250. Το δίλεπτο επεισόδιο καταγράφηκε από φίλους του ζευγαριού σε βίντεο, το οποίο στη συνέχεια αναρτήθηκε στο ίντερνετ. Η διάδοσή του από κει και πέρα ήταν αναμενόμενη και αστραπιαία.

«Ήταν προκλητικό», δήλωσε μετά τις συλλήψεις ο αξιωματικός της τροχαίας της Καλιφόρνια, Κουρτ Στόρμες. «Ουσιαστικά ήταν ένα χαστούκι στο πρόσωπο των δυνάμεων του νόμου».

Ο ίδιος εξήγησε ότι οι αστυνομικοί κατάφεραν να αναγνωρίσουν τους τέσσερις άντρες μέσω των «κοινωνικών μίντια», όπου με δεκάδες post «καυχιόνταν για το κατόρθωμά τους».

Η μέλλουσα νύφη που συμμετείχε στο δρώμενο δεν αντιμετωπίζει κατηγορίες διότι ήταν απλά… συνοδηγός.

Δείτε το βίντεο με την επεισοδιακή πρόταση που ξεπέρασε μέσα σε 2 μήνες τις 2 εκατομμύρια θεάσεις στο Youtube…