Η οικογένεια της Yamaha μεγαλώνει με μοναδικές προσωπικότητες που έχουν εμπιστευθεί μοτοσυκλέτες και scooter Yamaha για τις καθημερινές τους μετακινήσεις αλλά και για τα ταξίδια τους και μοιράζονται μαζί σας τις δικές τους προσωπικές εμπειρίες.

Προσωπικότητες από τον χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου, και του αθλητισμού γίνονται μέλη της μεγαλύτερης οικογένειας δίτροχων και εκφράζουν τον έντονο ενθουσιασμό που αισθάνονται ως αναβάτες σε μοτοσυκλέτες και scooter Yamaha, βιώνοντας την φιλοσοφία της Yamaha “Kando”: Μια ιαπωνική λέξη που εκφράζει το αίσθημα της βαθιάς ικανοποίησης και του ενθουσιασμού που νιώθει κάποιος όταν βιώνει μια εμπειρία εξαιρετικής αξίας, ποιότητας και απόδοσης. Είναι ένα συναρπαστικό συναίσθημα που δίνει ενδιαφέρον στη ζωή και κάνει την καρδιά να χτυπά πιο δυνατά!

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Νίκος Πουρσανίδης, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ο Γιώργος Λέντζας, ο Κώστας Φραγκολιάς αλλά και ο Γιώργος Μαυρίδης νιώθουν το πάθος της οδήγησης είτε στο δρόμο είτε σε χωμάτινες διαδρομές, απολαμβάνουν τις καθημερινές τους μετακινήσεις με την πιο προηγμένη τεχνολογία και απογειώνουν τις αισθήσεις τους, φυσικά, με τις αγαπημένες τους Yamaha!

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ανακαλύπτει τι βρίσκεται πέρα από τον ορίζοντα, επισκέπτεται νέους προορισμούς και ζει νέες περιπέτειες οδηγώντας την εμβληματική Adventure μοτοσυκλέτα Yamaha Ténéré 700 Rally Edition. Ο Νίκος Πουρσανίδης απολαμβάνει νέες συναρπαστικές διαδρομές και η αδρεναλίνη του ανεβαίνει στα ύψη, μαζί με την δυναμική sport touring μοτοσυκλέτα Tracer 700. Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης μετακινείται με άνεση μέσα στην πόλη αλλά διανύει και μεγαλύτερες αποστάσεις με την πιο MAX άνεση και τις πιο sport επιδόσεις, παρέα με το sport scooter Yamaha TMAX 560. Ο Γιώργος Λέντζας απολαμβάνει την άνεση και τις επιδόσεις της νέας TRACER 9 εντός και εκτός πόλης. Ο Κώστας Φραγκολιάς διαθέτει την εξυπνότερη λύση για την καθημερινή του μετακίνηση και αισθάνεται την κομψή μοναδικότητα καθώς και τα κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά του σχεδιασμένου στο MAX, Yamaha XMAX 300 Tech MAX. Ο Γιώργος Μαυρίδης με την ισχύ, την ροπή και την ομαλή επιτάχυνση του Tricity 300 αντλεί ιδιαίτερη ευχαρίστηση καθώς οι καθημερινές τους μετακινήσεις είναι απλές, εύκολες και διασκεδαστικές.

Οι ξεχωριστές αυτές προσωπικότητες μπορεί να είναι αναβάτες σε διαφορετικές Yamaha, αλλά χαίρονται τα ίδια πλεονεκτήματα και την προηγμένη τεχνολογία των αποκλειστικών μοντέλων της Yamaha.

Ανακαλύψτε περισσότερες πληροφορίες για τα νέα μέλη της μεγάλης οικογένειας της Yamaha και απολαύστε μοναδικό και πλούσιο περιεχόμενο από τις διαδρομές και τα ταξίδια τους.

Μάθετε περισσότερα εδώ.